Repetities en optredens

Repetities
Wij repeteren iedere tweede en vierde dinsdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur (vanaf 19.15 uur staat er koffie en thee klaar) in een zaal van de Wilhelminakerk te Dordrecht.
Wij repeteren van september t/m ongeveer half mei.
Zie voor een overzicht van repetitiedata onze agenda


Optredens

Wij treden gemiddeld zes tot zeven keer per jaar op tijdens aangepaste kerkdiensten welke georganiseerd worden door de IKAA (InterKerkelijke Aangepaste Arbeid).singelkoor Zij verzorgen samen met aantal kerkgenootschappen uit Dordrecht een aantal keer per jaar speciale kerkdiensten voor mensen met een beperking in verschillende kerken. Het doel van deze aangepaste diensten is samen met de kerkelijke gemeente de dienst te beleven.
Ook verlenen wij onze medewerking in speciale vieringen of bijeenkomsten (bv zangavonden of kerstdiensten) op uitnodiging van kerken of buurtcentra ( binnen én buiten de Drechtsteden).

Wilt u een optreden meemaken?
Kijk voor de data van optredens in onze agenda

In 2007 heeft ons koor meegewerkt aan televisieopnames van Nederland Zingt van de Evangelische Omroep: Nederland Zingt 8-12-2007

Ook heeft het Singelkoor in de afgelopen jaren een 2CD’s gemaakt! De CD ‘Oprecht en regelrecht uit het hart’ uit 2000 is uitverkocht en niet meer te bestellen.

De CD ‘ Gewoon Anders’ uit 2018 is nog te bestellen en kost €10. U kunt hiervoor contact opnemen met onze dirigente of de penningmeester: zie onze contactpagina

Mochten we in de toekomst nog een CD uitbrengen dan wordt dit natuurlijk bekend gemaakt op deze website!

Wilt u ons boeken?
Dit kan door contact op te nemen met dirigente Miriam Lindemans
Tel: 06 12 57 26 63
singelkoordordrecht@gmail.com

De kosten voor een optreden bedragen € 100 exclusief reiskosten als dit buiten regio Drechtsteden valt. Let op: bij een optreden  hebben wij een piano tot onze beschikking nodig!